Prijsvraag The Red Turtle

Vanaf 7 juli draait THE RED TURTLE in de bioscoop en wij geven prijzen weg.

In THE RED TURTLE volgen we de grote etappes van het leven aan de hand van het verhaal van een man die aanspoelt op een onbewoond eiland. Hij probeert met de moed der wanhoop te ontsnappen, tot hij op een dag een mysterieuze schildpad tegenkomt die zijn leven voorgoed zal veranderen.


Michael Dudok de Wit
Michael Dudok de Wit is een Nederlandse animator, filmregisseur en illustrator. Hij is sinds vele jaren gevestigd in Londen, waar hij prijswinnende reclamefilms regisseert en animeert. Tevens illustreert hij kinderboeken. Maar het bekendst is Dudok de Wit als filmregisseur. Zijn tweede korte animatiefilm, The Monk and the Fish, leverde hem in 1995 een Oscarnominatie op. In 2001 deed hij het met Father and Daughter nog beter en won hij de Oscar voor Beste Korte Animatiefilm. Daarnaast won de Nederlander onder meer een BAFTA, een César, en de Grand Prix op het toonaangevende Internationaal Animatiefilmfestival van Annecy.

 

 

In samenwerking met distributeur Lumière geven we twee prijspakketten weg met vrijkaartjes voor THE RED TURTLE en dvd's van de Studio Ghibli animatiefilms THE TALE OF THE PRINCESS KAGUYA, THE WIND RISES en WHEN MARNIE. Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op een van de twee pakketten.
 
Uit handen van welke acteur ontving Michael Dudok de Wit in 2001 de Oscar voor zijn film FATHER AND DAUGHTER?
 
Stuur het antwoord voor 10 juli naar thecultcorner@gmail.com


Door deelname aan deze prijsvraag abboneer je jezelf op de maandelijkse nieuwsbrief van The Cult Corner. De nieuwsbrief kun je desgewenst op ieder ogenblik opzeggen door een e-mail te sturen naar nieuwsbrief@thecultcorner.com

 

THE RED TURTLE